Departament de la Presidència > INEFC > Observatori Català de l'Esport
>
Inici > L'Observatori
Equip
Anna Vilanova
Direcció -

 

Anna Vilanova és professora del Departament de Gestió de l'INEFC de Barcelona. És doctora per la Universitat de Barcelona i llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per l’INEFC-Barcelona. Va cursar el Master in the Sociology of Sport a la University of Leicester, Anglaterra. En l’àmbit professional ha treballat com a coordinadora de l’Observatori Català de l’Esport i també al Gabinet de Gènere de la Secretaria General de l’Esport. Ha organitzat les jornades sobre “Bones pràctiques de gènere en l’esport” al Consell Català de l’Esport i en el marc del Fòrum Universal de les cultures va formar part de la secretaria tècnica del diàleg “L’esport diàleg universal”, entre d’altres. Forma part de la junta directiva de la Asociación Española de Investigación Social Aplicada al Deporte i del grup de recerca Grup d’Investigació Social i Educativa en Activitat Física i Esport (GISEAFE) de l’INEFC-Barcelona.

Judit Viaña Díez
Coordinació -

Judit Viaña és llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), al centre de Barcelona. Actualment està cursant el Màster de gestió esportiva a l’INEFC Lleida. Ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit de la gestió esportiva, treballant sis anys al Consell Català de l’Esport com a tècnica de la Representació Territorial de l’Esport a Barcelona i vuit anys a l’àrea de formació del centre de Barcelona de l’INEFC coordinant la formació permanent i l’escola de tècnics esportius. Les seves àrees d’interès són: la promoció esportiva, les organitzacions esportives i la formació.

Marcel Blanes Madriles
Equip tècnic -

 

Marcel Blanes Madriles és graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), al centre de Barcelona. Ha cursat el Batxillerat Tecnològic i diversos seminaris de formació d’esport – salut i activitats esportives al medi natural. Ha participat en diferents projectes de recerca en l’àmbit de la salut, la gestió esportiva i les activitats esportives en el medi natural. Les seves àrees d’interès en la recerca són: l’emprenedoria i innovació social, les activitats en el medi natural, les organitzacions esportives i la promoció esportiva.

Judith Solanas Sánchez
Equip tècnic -

Judith Solanas Sánchez és graduada en Gestió i Direcció Turística i Oci pel centre internacional de formació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona (CETT). Ha sigut campiona d’Espanya tres vegades amb la Selecció Catalana de Basquetbol i actualment està cursant el Màster Universitari de Gestió Esportiva a l´Institut Nacional d´Educació Física de Catalunya (INEFC). Ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector de l’esport per al desenvolupament, treballant més de cinc anys en organitzacions nacionals i internacionals en diferents països que inclouen el Regne Unit, Dinamarca, Sudàfrica i Àfrica. Les seves àrees d’interès són: l’esport per al desenvolupament i la pau, l’esport femení i la perspectiva de gènere, els esdeveniments esportius i les activitats al medi natural.