Departament de la Presidència > INEFC > Observatori Català de l'Esport
>
Inici > L'Observatori
Notícies
14/11/2018

 

Us facilitem l’enllaç per formalitzar l’adhesió de la vostra entitat al MANIFEST DEL MON DE L’ESPORT 2018 amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones (25 novembre). La seva difusió forma part de les actuacions emmarcades en el “Programa Dones i Esports”.

 

Podeu fer lectura pública del Manifest en activitats fisicoesportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure, fins al 30 de novembre. Teniu en compte que la lectura del manifest té una durada de poc més d’un minut i haurà de fer-se abans d’iniciar l’activitat, per la persona escollida representativa que considereu més adient.  Per fer-ne la màxima difusió, podeu utilitzar els creats per la campanya (cartells, banner, gif, peu de signatura de correu electrònic,..) que podreu personalitzar amb la imatge de la vostra entitat. També us demanem que feu extensiva la vostra adhesió mitjançant les xarxes socials i utilitzeu les etiquetes #JoTambé i #esportcat.,

 

En breu podreu consultar la relació d’entitats adherides amb la informació referent a les dates, activitats esportives i llocs on es faran les lectures públiques del Manifest.

 

Esperem que compartiu aquesta campanya i us sumeu a la iniciativa de moltes dones que, amb coratge i valentia, han fet un pas endavant i s’han atrevit a denunciar públicament les violències sexuals, també en el món de l’esport.

 

Contra cap dona, contra cap nena, ni a l’esport ni en lloc! , per una Catalunya lliure de violències sexuals.