Departament de la Presidència > INEFC > Observatori Català de l'Esport
>
Inici > L'Observatori
Notícies
31/05/2019

El passat dimarts 28 de maig l’observatori va assistir a la 9a assemblea de l’Indescat que va tenir lloc a la seu de la Fundació Navegació Oceànica Barcelona (FNOB). Coincidint amb el seu 9è aniversari, el clúster de la indústria de l’esport a Catalunya va presentar els reptes de futur i les accions que s’han planificat per encarar-los.

Després d’un procés participatiu de reflexió estratègica i de definir els reptes de futur de la indústria de l’esport, tant transversals com per cadena de valor –esdeveniments, instal·lacions esportives i béns i serveis-, INDESCAT va presentar les prioritats a treballar en els propers anys per poder respondre a les tendències i necessitats del sector esportiu. Anna Pruna, presidenta d’INDESCAT, va destacar “la importància que el coneixement i la innovació puguin revertir en les empreses i que internacionalitzar vagi molt més enllà d’exportar”. “La cooperació, el treball en equip i generar sinergies entre els diferents agents que formem el clúster són fonamentals per continuar creixent com a sector”, va remarcar Pruna.

Les diferents prioritats –estructurades per eixos estratègics- van ser presentades per diferents membres del clúster. Si voleu conèixer les diferents prioritats i les actuacions i projectes que es portaran a terme podeu visitar la seva pàgina web: https://www.indescat.org/

Darreres notícies