Departament de la Presidència > INEFC > Observatori Català de l'Esport
>
Inici > L'Observatori
Notícies
28/05/2018

 

Aquest 24 de maig s’ha entregat l’11è Premi Dona i Esport al Saló de Cent, un premi que fa visible la tasca de les dones en el món de l’esport i difon històries i reflexions sobre el paper de la dona en aquest àmbit.


Després s'han entregat els quatre guardons que conformen els Premis Dona i Esport i els guanyadors han estat els següents:

 

- El "Premi Mireia Tapiador a la promoció de l’esport",  que reconeix la tasca de difusió i promoció de l’esport, ha estat per a la Sylvana Maestre.


- El "Premi a la Dona Esportista", dirigit a les dones que han destacat en la seva trajectòria esportiva, en la seva repercussió social i en la seva aportació al món de l’esport en competició o que hagin aconseguit alguna fita esportiva, ha estat per a l'Ainara Andrea Acevedo.


- El "Premi al Mitjà de Comunicació", que reconeix les persones o els mitjans que han destacat per la tasca de promoció i difusió de fets, activitats i èxits relacionats amb les dones i l’esport, ha estat per a la Lola Garcia Fuentes, periodista i directora del programa "Dones Marca" a Ràdio Marca.

 

- Per últim, el "Premi al club esportiu de la ciutat", que té la finalitat de reconèixer a l’entitat esportiva de Barcelona que ha destacat per la seva tasca de promoció de l’esport femení, ha estat per al BUC Rugby, un club català amb més llicències femenines i dirigit per Mercè Roser.

Darreres notícies