Departament de la Presidència > INEFC > Observatori Català de l'Esport
>
Inici > L'Observatori
Notícies
15/03/2019

 

Els propers dies 20 i 21 de març, Barcelona, amb el suport de l'Hospitalet de Llobregat, organitza el 1r Congrés Internacional de l'Esport a les Grans Ciutats a l'INEFC de Barcelona.

 

En aquest fòrum, persones expertes en diferents àmbits vinculats a l'esport i/o l'acció municipal, debatran sobre neguits, visions, solucions i perspectives que permetin als consistoris establir línies d'actuació per aconseguir treure tots els beneficis de la pràctica de l'activitat física i l'esport, reduint al mínim els efectes relacionats adversos.

En aquest sentit, es treballarà i debatrà sobre cinc grans àmbits: instal·lacions, espai públic, ciutats actives, esport i governança, i grans esdeveniments. Diferents experts d'arreu del món, en cadascuna de les matèries, seran els protagonistes de traçar les línies mestres del futur de l'esport a les grans ciutats.

Durant dos dies, hi haurà conferències, taules de debat i grups de treball per aprofundir en tots aquests temes i donar una resposta a una ciutadania que cada cop més esportiva. De fet, a la Ciutat Comtal, gairebé un 72% de la població afirma practicar esport.

 

Font (imatge): Unirun

 

Darreres notícies