Departament de la Presidència > INEFC > Observatori Català de l'Esport
>
Inici > L'Observatori
Notícies
03/04/2019

Des de l'any 2006, l'Ajuntament de Barcelona reconeix la trajectòria de les dones esportistes i les promotores de l’esport a traves de la seva activitat tant en l’àmbit personal com professional a la ciutat. Enguany, el Premi Dona i Esport arriba a la 12a edició i ja s'ha obert la convocatòria per a la presentació de candidatures.

Teniu temps fins al 15 d'abril per presentar les candidatures per aquesta edició del Premi Dona i Esport en una de les quatre categories que formen part d'aquests guardons: Premi Mireia Tapiador a la promoció de l’esport, Premi a la dona esportista, Premi al mitjà de comunicació i Premi al club esportiu de la ciutat.

La finalitat del certamen és fer visible la tasca de dones unides per la seva passió i dedicació a l’activitat física i l’esport, però també serveix per obrir un nou camí a la difusió i al coneixement d’històries i reflexions sobre el paper de la dona en aquest sector, per tal de contribuir a una presència paritària en totes les franges d’edat i en tots els àmbits de l’activitat física i esportiva.