Departament de la Presidència > INEFC > Observatori Català de l'Esport
>
Inici > L'Observatori
Notícies
16/04/2019
Cicle de conferències "El valor de l'esport en el s. XXI".

El passat dia 11 d'abril es va dur a terme una altra xerrada del cicle "El valor de l'esport en el segle XXI", organitzat per l'Ajuntament de Barcelona, amb l’objectiu d’obrir una nova línia divulgativa i participativa per compartir el coneixement relacionat amb el món de l'activitat física i l'esport i abordar les noves realitats esportives del segle XXI. En aquesta ocasió el títol era "Els clubs esportius. Coexistència de diversos models", i va tenir lloc al Palau Robert.

A la conferència es va parlar del valor dels clubs esportius, la seva evolució i la coexistència de diversos models a la ciutat. Així mateix, el cicle es concep com una oportunitat per compartir i divulgar el valor de l'esport associat a la salut, la identitat, l'economia, l'educació, la història i la construcció social.

En la xerrada hi van prendre part Maria Teixidor, secretària de la Junta Directiva del Futbol Club Barcelona i responsable del Futbol Femení; Anna Vilanova, doctora per la UB, professora de l'INEF de Barcelona i directora de l'Observatori Català de l'Esport; Àlex Almeda, president del Club Esportiu Mediterrani i Cristina Clota, presidenta del Club Pati Congrés. Jordi Fandiño, periodista esportiu a TV3, va ser el conductor de l'acte.

Darreres notícies