Departament de la Presidència > INEFC > Observatori Català de l'Esport
>
Inici > L'Observatori
Notícies
04/09/2019
SETMANA EUROPEA DE L'ESPORT #BeActive #esportcat

 

Del 23 al 30 de setembre de 2019 es celebrarà la cinquena edició de la Setmana Europea de l’Esport (SEE), una iniciativa de la Comissió Europea que té com a objectiu el de promoure l’esport i l’activitat física a tota Europa. El tema central de la campanya és “#BeActive”, amb què s’anima totes les persones a romandre actives durant aquella setmana i al llarg de tot l'any. La setmana és per a tots i totes, independentment de l'edat, l'experiència o la condició física i està concebuda per reunir les persones, les entitats públiques, el moviment esportiu, les organitzacions de la societat civil i el sector privat.

L’any 2018 van participar 42 països, es van registrar més de 50.752 esdeveniments i 13.643.492 participants.  


Accepta el repte #BeActive 2019. Com participar-hi?

Si sou professionals de l’àmbit esportiu, entitats i municipis catalans compromesos en la difusió de l’activitat física i l’esport, us convidem a participar activament en aquesta iniciativa i difondre la vostra activitat per tota Europa, fent ús del lema #BeActive i utilitzar l’etiqueta  #esportcat. Podeu proposar activitats (activitats esportives, trobades, tallers, reptes, seminaris, exposicions, etc.) a desenvolupar entre els dies 23 i 30 de setembre. Per aquest motiu, cal que doneu d’alta la activitat que proposeu mitjançant la Plataforma de Registre, una acció que us permetrà obtenir automàticament els logos comunitaris per utilitzar-los durant la campanya i també us donarà la possibilitat de situar l’activitat i la població catalana en el mapa d’actuacions de la Unió Europea.

 

També podeu participar-hi individualment i sumar-vos al repte:

  • Feu-vos una foto o un vídeo mentre sou actius/actives i difoneu-los per a les vostres xarxes socials utilitzant les etiquetes #BeActive i #esportcat
  • Desafieu els vostres amics i amigues a ser  #BeActive

 

Podeu veure un vídeo promocional clicant aquí. Us esperem!  

Darreres notícies