Departament de la Presidència > INEFC > Observatori Català de l'Esport
>
Inici > L'Observatori
Notícies
22/03/2017

 

La Secretaria General de l’Esport inicia els debats territorials del procés participatiu per a un Pacte Nacional de l'Activitat Física i l'Esport

 

 

La Secretaria General de l’Esport inicia durant el mes de març els debats territorials dins el procés participatiu per a un Pacte Nacional de l’Activitat Física i l’Esport que s’haurà de traduir després en la Llei de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya.

El passat 30 de gener, el Govern de la Generalitat de Catalunya va presentar el Nou Model de Governança de l’Esport Català, que té com objectiu construir una societat més saludable i millorar l’alt rendiment esportiu.

Durant el mes de març s’inicien els 10 debats territorials del procés participatiu, que es faran els dilluns i dijous de 18 a 20 hores a diferents punts del territori català. Aquests debats són oberts i es tractaran cadascun dels àmbits del nou model de governança. Les conclusions dels debats territorials es recolliran en un document i s’inclouran a les bases proposades pel Govern. 

Darreres notícies